Hetero berättelser – Hotell i Apeldoorn

Jag var på ett hotell i Apeldoorn. Det fanns ett trevligt hälsocenter där, som du kunde hyra i en timme eller längre. Det verkade trevligt för mig, så jag hyrde den i 2 timmar den eftermiddagen. Det fanns ett gym intill, så jag svettade först och gick sedan in i bastun etc. Jag gick in och hittade en oas av fred, också mycket snyggt dekorerad med palmer etc. Mycket snyggt omhändertagna. En nackdel, du var tvungen att ta på dig din baddräkt … ..L Men eftersom ingen var där ändå, lämnade jag dem också, men tog den med mig in i rummet, om någon skulle komma trots allt. Jag dök in i duschen och började tvätta mig snyggt, naturligtvis inte att glömma de privata delarna, som svarade omedelbart och sakta stod upp. Jag stängde av kranen och vände mig om. Jag är rädd att jag inte vet vad! Det var en vacker dam, tror jag runt 40, blond med en vit morgonrock från huset och framåt. “Tyvärr, jag trodde att jag var ensam,” mumlade jag och grep mina badbyxor. “Om du inte har något emot det, kan du släppa ut honom, du hör,” sa hon snyggt, jag gillar det jag ser … “På grund av vad hon sa för att understryka lossade hon badrockens bälte och tog av den. Vackra, runda, fulla bröst med rosa, upprätta bröstvårtor kom fram, ovanför en liten mage som avrundades till en rakad fitta. så många vackra saker. “Kom igen, jag vill också duscha,” sa blondinen. “Var du min rygg?” Hon drev mig åt sidan och rörde på mig med sina fulla bröst. Hon sträckte sig något och gav mig en kåt kyss på mina läppar. Jag tog lite bubbelbad och gnuggade ryggen uppifrån och ner. Hon pressade sina runda skinkor mot mitt medlem och förde det mellan benen, långsamt fram och tillbaka. Ooh hur underbart kåt. Mina händer gled framåt och kände och knådade hennes läckra bröst. Plötsligt slog hon på den kalla kranen (den sitter där separat på ett separat duschhuvud) och det isiga vattnet släckte något passionen. Kom in i bastun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *