Äktenskapsberättelser – Hur min spontana bastudag var ganska annorlunda

Låt mig först presentera mig så att det blir klart vem och vad jag är.
Jag heter Beatrice, jag är en gift kvinna i 32 år och nästan 5 månader gravid.
Min mage börjar redan buka fint och mina bröst har redan vuxit i en storlek, nu är de fina fulla och runda C-bröst, jag är stolt över mina större bröst.
På grund av min graviditet slutade jag arbeta och så har jag alla dagar för mig själv.
Sedan jag blev gravid, och även sedan jag slutade ta p-piller, känner jag mig lite kåtare och jag vill skämma bort mig regelbundet med fingrarna eller med en vibrator.
Min man arbetar normalt så jag kan ofta göra saker som jag känner för och tycker om.
Tidigare gick min man och jag regelbundet i bastun, men på något sätt gör vi det inte längre.
På tisdagen vi pratar om här sitter jag under min frukost och tänker att jag skulle vilja gå i bastun en dag och delvis på grund av graviditeten är det fortfarande möjligt, men inte om några månader.
Så jag tänker på det och bestämmer mig för att duscha och packa några saker och köra till bastukomplexet där min man och jag brukade åka.
I duschen rakar jag stubbarna från min fitta, så det är snyggt och kalt och smidigt igen.
Så i lugn och ro gör jag allt i ordning och går på vägen, när jag kommer till bastukomplexet märker jag att mottagningen har förändrats, men en vänlig dam talar till mig och jag ser att hon tittar på mig på ett visst värderingssätt .

 

Sedan frågar hon noga om jag vet om de ändrade reglerna och möjligheterna efter renoveringen.
Okunnig och inte helt förstår henne, jag tittar frågande på henne när hon säger: “Jag ska förklara allt för dig”.
Vad det handlar om är att allt är nyare och modernare, men allt annat är detsamma, bara hon fortsätter: ”på tisdag, så idag är en så kall ledig dag och människor kan sitta tillsammans i bastun lite mer och lite mer med varandra, så jag vet inte om du tycker att det är ett hinder “, frågar jag henne vad jag märker och ser, sedan fortsätter hon:” det handlar om att människor får ha sex med varandra i och runt bastuområdena ”.
Ändå måste jag vänja mig vid tanken, men tänk på den så länge de inte involverar eller stör mig med det, det spelar ingen roll för mig och indikerar det också, och det viktigaste är att jag känner gillar att gå i bastun och till dessa skäl att gå hem gör jag inte.
Så efter registreringen går jag in i omklädningsrummen, tar av mig alla kläder och med en handduk går jag in i basturummet.
I loungen sätter jag mig ner för att titta på allt som händer på avstånd.
I ett hörn på en soffa ryckar en mogen kvinna av en man och inget händer mycket och jag måste vara ärlig, jag gillar att se det hända.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *