Familjeberättelser – Jag, min syster och hennes vän 2

Familjeberättelser – Jag, min syster och hennes vän 2

Medan jag fortsatte att suga och slicka Sandras klitoris gled jag ett finger i hennes fitta. Det gled in med lätthet, så jag tryckte in ett annat finger. Sandra släppte sin fitta och drog benen så långt som möjligt så att jag kunde få ännu bättre tillgång till hennes fitta och också få en bild av hennes stjärna. Hon såg ut som om hon hade tagit hand om allt, hon var rakad, det fanns ingen stubb någonstans. Mina fingrar gled in och ut ur hennes fitta och jag smorde hennes fitta vätska över hennes fitta och rövhål. “Åh ja, det är kåt, du gör mig så våt!” Utropade hon, “Gör vad du vill med mig! Så länge du får mig att bli hård! ” Jag undrade om hon ville att jag skulle leka med röven och om hon skulle vilja ha det lika mycket som de kvinnor jag hade sett i porrböcker. Jag lade in två fingrar i hennes fitta igen och lät min tumme glida igenom den så att den var väl hal från hennes fittavätska. Mina fingrar låg djupt i hennes fitta och jag tryckte försiktigt tummen mot hennes stjärna. Sandra svarade med ett mjukt stön. ”Åh ja”, som uppmanade mig att trycka igenom och långsamt gled jag min tumme i hennes rövhål. Nu hade min syster kommit ner på händer och knän och satt med ena handen mellan benen. Hennes huvud låg över Sandras stora bröst och hon kunde se ännu bättre hur jag arbetade Sandras fitta och röv. Ett ögonblick tittade hon på sin vän och kåta blick byttes ut. Yvonne lutade sig över och kysste Sandra fullt på läpparna som automatiskt öppnade munnen och erbjöd tungan. Yvonne svarade genom att göra detsamma och kåta de började prata med varandra.

 

Mina fingrar och tummen rörde sig långsamt in och ut ur hennes fitta och rövhål. Det här var verkligen det kåtaste jag någonsin sett och gjort! Inte bara den mycket kåta fitta av Sandra, men att hon också var tungor med min syster! Jag tryckte ett tredje finger i hennes fitta och tog upp takten och började suga hennes klitoris hårt. Min tunga fladdrade över klumpen. Sandra stönade högt men hennes stönn dämpades av Yvonne som var tung-i-kinden. Hon började röra sig vild i soffan. Hon var på väg att komma och hennes underkropp började skaka hårt. Ett högt stön hördes och hennes fitta vätska strömmade ut från hennes blötande fitta. Jag drog fingrarna ur hennes fitta och kände mig stolt över att jag lyckats få henne att bli sperma. Sandra låg på soffan och flämtade tungt och försökte få andan igen. Nu bara min syster Yvonne hade inte kommit ännu, och hon var fortfarande kåt. Hon brydde sig inte vem som fick henne att komma, så länge hon gjorde! Att hennes egen bror kan vara spelade ingen roll för henne längre, det här var det kåtaste hon någonsin hade upplevt! Hennes egen lillebror som slickade sin bästa vän och fick honom att komma på tungan! Hon satt över sin vän och tog tag i brösten med båda händerna. Hon dök ner och sugade på en av Sandras bröstvårtor, som fortfarande var överkänslig efter hennes orgasm. Detta gav mig en bild av två släta fittor. Sandras droppande fitta och min systers fuktiga fitta. Yvonne släppte Sandras bröst och drog skinkorna isär med båda händerna. Hennes läppar öppnade sig och jag tittade in i min systers fitta med en stjärna ovanför som också ville bli rörd. ”Slicka mig Louis! Slicka mig precis som du gjorde Sandra! Jag vill cum bara så! ”Ropade hon. ”Men du är min syster!” Jag protesterade, men hon ville inte höra någonting. ”Jag vill knulla och du ska hjälpa mig! Slicka min fitta och rövhål och sätt fingrarna i min våta slits! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *